Grafisk design og illustrasjon
ved Kunsthøgskolen i Oslo

Visuelt 2018

Både våre nåværende og tidligere studenter utmerket seg i årets Visuelt-konkurranse. Det ble til sammen tre gull og seks diplomer. Hvis vi regner med ansatte og stipendiater blir tallet fire gull og åtte diplomer. Gratulerer!

Gull

Malin Kleiva

  • Malin Kleiva var avgangsstudent i fjor, og i år fikk hun gull i kategorien moving image studentarbeid for avgangsprosjektet sitt. Videoinstallasjonen «Braut – en elegi over en okse og en gård» gjorde sterkt inntrykk på juryen.

  • Martin Asbjørnsen er avgangsstudent i år, og ble rikelig premiert for arbeid han har gjort med Yokoland. De fikk to gull i kategorien grafisk design for henholdsvis katalogen og plakaten de gjorde for Høstutstillingen. I tillegg fikk de diplom for kampanjen.

Gull

Martin Asbjørnsen / Yokoland

Diplom

Kristian Santos Utrimark

  • Kristian Santos Utrimark fikk diplom i kategorien illustrasjon studentarbeid for «Ande-prosjektet» – en serie risotrykk.
  • Øistein Bergli fikk diplom i kategorien illustrasjon studentarbeid for tegneserien «Tennis-trøbbel».

Diplom

Øistein Bergli

Diplom

Renate Thor

  • Renate Thor gikk ut fra master i fjor, og ble i år premiert for avgangsprosjektet sitt. Det ble diplom i kategorien illustrasjon studentarbeid for mønsterkolleksjonen «Fugl eller fisk?». I tillegg fikk hun også diplom for illustrasjoner hun har gjort for nettsiden «Ikke rør sykelønna».
  • Stipendiat Bendik Kaltenborn fikk gull for emballasje-illustrasjoner til akevitten «Hellstrøm Sommer».